Als ondernemer moet u van veel markten thuis zijn, maar er zijn altijd gebieden die u meer of minder interessant vindt of waarvoor u meer of minder aanleg voor heeft. Hoe u het draait of keert, er zijn altijd zaken, klein of groot, die u moet uitbesteden.

Uitbesteden kost in principe altijd geld, maar er is in ieder geval 1 dienst die u geld oplevert als u deze uitbesteedt en dat is: bedrijfsfinanciering.

Natuurlijk is voor u als ondernemer bij uw huisbank de drempel lager om een krediet aan te vragen, maar in veel gevallen leidt deze korte weg tot hogere kosten door vaak een hogere rente, of zwaarder wegende voorwaarden zoals bijvoorbeeld privé onderpand.

bedrijfskrediet
Bij zakelijke kredietfinanciering gaat het om veel meer dan naar de bank toestappen en een lening aanvragen.
Onze werkwijze

Wij fungeren als tussenpersoon tussen u en de geldverstrekker. Daarmee kunnen wij u objectief informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de verschillende geldverstrekkers. Anderzijds helpen wij u met het samenstellen van een dossier, zodanig dat het tot een zo groot mogelijke kans van slagen leidt om het meest voordelige krediet voor u af te sluiten.

Persoonlijke begeleiding, werk uit handen nemen, voordeel realiseren. Dat zijn de kernwaarden van onze dienstverlening.

De Geldboer

  • Samen met u bepaalt onze adviseur welk krediet het best bij u past.
  • Uw adviseur werkt met u samen.
  • Geen onpersoonlijke digitale omgeving waar u zelf alles moet doen.
  • Uw gegevens zijn veilig bij ons.